Noordelijke Zadenmarkt 2018

Zaterdag 10 maart 2018 – EdanZ Groningen

Het Noordelijk Zadennetwerk organiseert ook in 2018 weer een Noordelijke Zadenmarkt. Op zaterdag 10 maart is er een mooi aanbod aan zaden, knollen, bollen, stekjes, plantjes en gerelateerde artikelen te vinden bij EdanZ in Groningen. Heb je biologische zaden over? Neem ze dan mee, want er is er ook een zadenruil/weggeef-tafel.

Tijdens de markt is er een mooi programma met verschillende interessante workshops en leuke activiteiten voor jong en oud. Op deze pagina wordt het programma binnenkort helemaal bekend gemaakt. Houdt voor updates ook onze Facebook pagina in de gaten.

De zadenmarkt duurt van 11:00 tot 17:00 uur, en nadien kan eenieder mee-eten met een gezamenlijke warme maaltijd. Opgave hiervoor is wel noodzakelijk, het opgave formulier volgt spoedig.


Adres:
EdanZ Groningen
Van Oldenbarneveltlaan 6
9716 EJ Groningen

 

Bereikbaarheid
LooprouteEdanZ is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en per fiets. Vanwege zeer beperkte parkeergelegenheid rondom EdanZ moedigen we iedereen dan ook aan om per fiets of OV te komen.

Vanaf Hoofdstation Groningen vertrekt om het halve uur een trein richting Delfzijl. Deze stopt bij het Station Noord, vanaf waar het slechts 7 minuten lopen is naar EdanZ. De looproute zie je op het plaatje hiernaast (klik voor vergroting).

Station Noord en de Van Oldebarneveltlaan zijn tevens goed te bereiken met de bus. Buslijnen 1, 2, 7, 9, 10 en 171 rijden langs deze haltes. Voor een exacte routebeschrijving, kijk op www.9292.nl.