Bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit 2 leden. We zijn op zoek naar ondersteuning en uitbreiding. Niet alle onderstaande functies hoeven bestuursfuncties te zijn.

Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie lees meer

Secretaris

We zoeken een bestuurder die ons wil helpen de communicatie met de leden op te pakken.. lees meer.

Websitebeheerder

Wij zoeken een enthousiaste beheerder van de website. We werken met Wordpress. Een nieuwe website ontwikkelen behoort tot de mogelijkheden. Graag horen we van je.

PR

Het noordelijk zadennetwerk geeft regelmatig een nieuwsbrief uit, post op facebook en neemt contact op met de media bij activiteiten. Het schrijven van folders en bijhouden van een foto-archief zijn gewenste activiteiten.

Online Zadenbank

Een van onze wensen is om, naast de jaarlijkse zadenmarkt een jaarrond beschikbare online zadenbank te ontwikkelen. Met name het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in Noord-Nederland is onze wens, ook van grotere producenten, verwerkers en vermarkters. Heb je ervaring met blockchain en interesse om dit mee te ontwikkelen, neem dan graag contact op.

Overig

Heb je zelf andere ideeën, wil je meehelpen met het organiseren van de jaarlijkse zadenmarkt of meehelpen met de nieuwsbrief schrijven of wat dan ook, we zijn blij met hulp.

Neem voor al deze functies graag  contact met ons. Stuur een mail aan info at noordelijkzadennetwerk.nl.